bolba wrote:
aici intra trance techno minimal-tech si dnb (si nu piesele comercianle beshinose create de ina si david dj care deja in club T se face exces si trifuletele obishnuieste lumea cu prostia lui....) puteti veni sa va comaliti exact cum ati facuto la mare ascultand muzica alectronica dp plaja DOAR TRREBUIE SA INCERCATI !!!!!!
foarte buna opinia sincer din pacate in Zalau nu exista cultura muzicala asta referindu-ma la tineretu de azi prea putini apreciaza muzica de calitate, se ghideaza dupa topurile altor dj in loc ca introduca ei ceva nou cum fac baieti din organizatie dar ce sai faci, pacat!!! iar dj enumerati de tine bolba sincer nu sunt prea pot numi dj eu am ramas surprins cand am fost in vara cum lumea poate sa asculte asa ceva treceri ...stiti voi cum... dar asta e asta suntem pacat e ca cineva incearca sa impuna ceva nou si noi neglijam, imi aduc aminte cand G.I.C promova minimal toata lumea ce e asta iar apoi tot acea lume cerea asa ceva ... curios nu ? ok vb multa saracia omului...v-am lasat