It is currently Sun 20 Dec 20, 2009 11:00 pm

Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Digital Bassheadz - The Organization
PostPosted: Mon 02 Mar 02, 2009 10:56 pm 
Online User

bolba wrote:
aici intra trance techno minimal-tech si dnb (si nu piesele comercianle beshinose create de ina si david dj care deja in club T se face exces si trifuletele obishnuieste lumea cu prostia lui....) puteti veni sa va comaliti exact cum ati facuto la mare ascultand muzica alectronica dp plaja DOAR TRREBUIE SA INCERCATI !!!!!!

foarte buna opinia sincer din pacate in Zalau nu exista cultura muzicala asta referindu-ma la tineretu de azi prea putini apreciaza muzica de calitate, se ghideaza dupa topurile altor dj in loc ca introduca ei ceva nou cum fac baieti din organizatie dar ce sai faci, pacat!!! iar dj enumerati de tine bolba sincer nu sunt prea pot numi dj eu am ramas surprins cand am fost in vara cum lumea poate sa asculte asa ceva treceri ...stiti voi cum... dar asta e asta suntem pacat e ca cineva incearca sa impuna ceva nou si noi neglijam, imi aduc aminte cand G.I.C promova minimal toata lumea ce e asta iar apoi tot acea lume cerea asa ceva ... curios nu ? ok vb multa saracia omului...v-am lasat :P

Profile  

PostPosted: Mon 30 Mar 30, 2009 10:39 pm 
Site Moderator

Revenind la Digital Bassheadz, pentru care a fost deschis aceste topic, pot sa va spun ca am pregatiti un logo perfect pentru ei si in curand veti vedea pe strada afisul pentru petrecerea din 11 aprilie cand va fi si inaugurarea lor si sarbatorirea a 2 ani de petreceri B'n'J.
Asteptati afisele 8-)

Profile  

PostPosted: Mon 11 May 11, 2009 11:02 am 
Site Admin

Se spune k primul party sub marca Digital Bassheadz a fost un esec total, va intreb ce ar trebui sa facem !?! - oare de aia k v-am pregatit o seara minunata de minimal-tek ?
Spunetzi cu ce va putem ajuta shi ce atzi vrea sa facem !!!
Pe 29 mai avem data libera !!! Saritzi cu o idee ce am putea so punem in aplicatzie !!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4